Nieuws

Zwang: ‘Ik beschouw het als een grote eer om voor deze club te hebben mogen werken’

on

Fred Zwang stopt aan het einde van het seizoen als verzorger en masseur bij Feyenoord. Zwang heeft ervoor gekozen om weer aan de slag te gaan als anesthesiemedewerker in het Albert Schweitzer Ziekenhuis in Dordrecht, waar hij in het verleden ook al werkzaam was. Zwang was maar liefst 24 jaar werkzaam als verzorger bij de club, eerst bij Feyenoord Academy en de laatste tien jaar bij het eerste elftal van Feyenoord.

Zwang volgde de opleiding tot sportmasseur en werkte bij verschillende amateurclubs, voordat hij bij de jeugdopleiding van Feyenoord terecht kwam. Die baan combineerde hij met zijn baan als anesthesiemedewerker in het ziekenhuis. Toen Gerard Meijer na vijftig jaar stopte als verzorger bij Feyenoord 1, volgde Zwang hem op waarmee hij voor een fulltime dienstverband bij de club koos. 

‘Ik beschouw het als een grote eer om voor deze club te hebben mogen werken,’ vertelt Zwang. ‘Al die jaren heb ik dat met heel veel plezier gedaan. Nu kies ik voor wat meer regelmaat en tijd om bij mijn gezin te kunnen zijn. Ik ben de club dankbaar voor de mooie tijd die ik hier heb meegemaakt’, besluit hij.

Technisch directeur Martin van Geel is Zwang dankbaar voor zijn inzet bij Feyenoord: ‘Fred onderhield met alle stafleden en spelers een warme band en is een op en top vakman. We wensen hem alle succes bij zijn nieuwe baan.’

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login