Nieuws

Zondag op de foto met de KNVB beker

on

Alle Feyenoord-supporters die aanstaande zondag de thuiswedstrijd tegen N.E.C. bezoeken, krijgen de kans om op de foto te gaan met de KNVB beker.De dit seizoen door Feyenoord veroverde KNVB beker is zondag te vinden op de gele zijde. Deze zijde is zondag vanaf 12:00 uur geopend voor alle supporters met een geldige wedstrijdkaart of seizoenkaart en tot 12:45 uur enkel toegankelijk via de poorten 26 t/m 33.

.

Mindervaliden kunnen gebruik maken van poort 25. (Let op: alle supporters dienen na het betreden van De Kuip binnen de stadionhekken te blijven.) De overige poorten van het stadion zijn allen vanaf 13:00 uur geopend.

.

Op de gele zijde wordt voorafgaand aan de wedstrijd muziek gedraaid door een DJ, terwijl op een scherm alle hoogtepunten van het bekertoernooi nog eens voorbij komen. Vanaf de gele zijde kun je vanaf 13:00 uur via de buitenring van het stadion naar je eigen vak lopen. Het maken van een foto met de beker is mogelijk tot 14:30 uur (start wedstrijd).

.

Supporters die zich hebben laten vereeuwigen met de beker, krijgen een voucher voor een gratis drankje in de Maaszaal of De Vereeniging. Beide supporterszalen zijn zowel voor als na de wedstrijd geopend en voor alle bezoekers toegankelijk. Een DJ zal na afloop bij De Vereeniging zorgen voor muziek, zodat je zondag samen met je medesupporters het seizoen op gezellige wijze kunt afsluiten.

.

Laat jij zondag een foto maken van jezelf met de dennenappel? Deel jouw foto dan op social media met #FeyenoordBeker en maak kans op het nieuwe uitshirt!

.

Voor de thuiswedstrijd van Feyenoord tegen N.E.C. is nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Kijk voor een overzicht van beschikbare vakken en om direct kaarten te bestellen op www.feyenoord.nl/ticketshop. 

.

Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login