Feyenoordinbeeld

ZONDAG KORTINGSDAG IN FANSHOP VOOR LEGIOEN-LEDEN EN KAMERAADJES

on

De Feyenoord Fanshops bij De Kuip openen aanstaande zondag 18 december tussen 12:00 en 16:00 uur hun deuren voor de exclusieve kortingsdag voor leden van Het Legioen en Kameraadjes. Zij ontvangen op deze dag 20% korting op het gehele assortiment, waaronder de wedstrijd- en trainingslijn van Feyenoord.
.

De kortingsdag is het ideale moment om jouw Feyenoord-cadeautjes voor de feestdagen te kopen of om jouw eigen Feyenoord-collectie uit te breiden. Het belooft een feestelijke middag te worden. Voor de kinderen is er een groot Feyenoord-springkussen aanwezig. Daarnaast ontvangen alle bezoekers een kerstcadeautje. Meer informatie over de kortingsdag in de Feyenoord Fanshop vind je op www.feyenoord.nl/kortingsdag.

.

Toegang

Op vertoon van jouw seizoenkaart, Legioenpas of Kameraadjesclubpas heb je toegang tot deze speciale Kortingsdag. Overige familieleden zijn uiteraard ook welkom! Wil je alvast inspiratie opdoen? Bekijk het assortiment op www.feyenoordfanshop.nl

.

Nog geen lid?

Nog geen lid van Het Legioen of Kameraadjes? Meld je dan voor zondag 18 december aan en profiteer direct van de Kortingsdag (toegang op basis van de bevestigingsmail).

.

Bron: Feyenoord.nl
 

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login