Feyenoordinbeeld

ZONDAG GEEN TREINEN VAN EN NAAR ROTTERDAM STADION

on

Voor supporters die zondag 4 december met de trein naar De Kuip reizen voor de stadsderby tussen Feyenoord en Sparta Rotterdam (aanvang 14:30 uur) geldt een aangepast reisadvies. Door werkzaamheden aan het spoor stoppen er geen treinen op station Rotterdam Stadion.

.

Dit betekent dat de NS zondag geen extra pendeltreinen kan inzetten van en naar station Rotterdam Stadion. Supporters dienen daarom rekening te houden met een langere reistijd. Hieronder lees je een aantal alternatieve opties voor het reizen met de trein naar De Kuip.

.

Er rijden vier treinen per uur tussen station Rotterdam Centraal en station Rotterdam Zuid. Vanaf Rotterdam Zuid is het ongeveer een kwartier lopen naar De Kuip.

.

Vanaf Rotterdam Centraal rijden tram 23 en 12 naar het stadion. Feyenoord-supporters kunnen van drie uur voor en tot drie uur na de thuiswedstrijden van Feyenoord gratis reizen in alle tram- en buslijnen van de RET. Het gratis vervoer is geldig op vertoon van een wedstrijdkaart, in alle RET tram- en buslijnen.

.

Er rijden extra lange Sprinters tussen Dordrecht en Den Haag, die ook stoppen op Rotterdam Zuid. Vanaf deze stations is het ongeveer en kwartier lopen naar De Kuip.

.

Check de NS reisplanner op www.ns.nl voor het meest actuele reisadvies.

.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login