Feyenoordinbeeld

ZONDAG GEEN TREINEN VAN EN NAAR ROTTERDAM STADION

on

Voor supporters die aanstaande zondag met de trein naar De Kuip reizen voor wedstrijd tussen Feyenoord en sc Heerenveen (aftrap 14:30 uur) geldt een aangepast reisadvies. Door werkzaamheden aan het spoor tussen Dordrecht en Rotterdam Centraal stoppen er geen treinen op station Rotterdam Stadion.

.

Dit betekent dat de NS zondag geen extra pendeltreinen kan inzetten van en naar station Rotterdam Stadion. Supporters dienen daarom rekening te houden met een langere reistijd van een half uur tot een uur. Hieronder lees je een aantal alternatieve opties voor het reizen met de trein naar De Kuip.

.

Reis je vanaf Rotterdam Centraal?

.

Er rijden vier treinen per uur tussen Rotterdam Centraal en Rotterdam Zuid. Vanaf Rotterdam Zuid is het ongeveer een kwartier lopen naar De Kuip.

.

Vanaf Rotterdam Centraal rijden tram 23 en 12 naar het stadion. Feyenoord-supporters kunnen van drie uur voor en tot drie uur na de thuiswedstrijden van Feyenoord gratis reizen in alle tram- en buslijnen van de RET. Het gratis vervoer is geldig op vertoon van een wedstrijdkaart, in alle RET tram- en buslijnen.

.

Reis je vanuit het zuiden?

.

Tussen Zwijndrecht en Rotterdam Centraal rijden er snelbussen. Reis met de snelbus naar Rotterdam Centraal en reis vandaar uit met de tram naar het stadion of met de trein naar Rotterdam Zuid. Vanaf Rotterdam Zuid is het ongeveer een kwartier lopen naar de Kuip.

.

Er rijden extra lange Sprinters tussen Dordrecht en Den Haag, die ook stoppen op de stations Rotterdam Zuid en Rotterdam Lombardijen. Vanaf deze stations is het ongeveer een kwartier lopen naar de Kuip.

.

Check de NS reisplanner op www.ns.nl voor het meest actuele reisadvies.

.

Kom op tijd naar De Kuip!

Het duel met Heerenveen is uitverkocht. Feyenoord verwacht zondag grote drukte in en rondom het stadion. Houd daarom, ook vanwege de werkzaamheden aan het spoor, rekening met extra reistijd en vertrek op tijd, zodat je geen minuut mist van de wedstrijd. De poorten van het stadion gaan om 13:00 uur open, Feyenoord – Heerenveen begint om 14:30 uur.

.

Parkeren Beverwaard

Bezoekers die per auto naar De Kuip reizen, kunnen hun auto ook parkeren op P+R Beverwaard, aan de Edo Bergsmaweg 1 in Rotterdam. Vanaf dit parkeerterrein kun je op vertoon van je seizoen- of wedstrijdkaart gratis van en naar De Kuip reizen via Tramlijn 12 of 23. Via www.vanAnaarBeter.nl kun je voorafgaand aan je reis bekijken waar in Nederland wegwerkzaamheden zijn.

.

Volg #feyhee op social media

Wil je als eerste het laatste nieuws lezen over Feyenoord – Heerenveen of wil je extra in de stemming komen voor de wedstrijd? Volg alles rondom de derby op social media (hashtag #feyhee), via de officiële accounts van Feyenoord op Twitter, Facebook en Instagram óf via de nieuwe Feyenoord App, waar alle posts van Feyenoord op Twitter en Instagram in één overzicht te zien zijn.

.

Fouilleren

Bij het betreden van het stadion vindt rondom de toegangspoorten een fouillering plaats. Houd hier rekening mee en kom op tijd naar De Kuip. 

.

Feyenoord wenst alle supporters een prettige en voorspoedige reis en een geslaagde zondag in De Kuip toe!

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login