Nieuws

Zo’n 600 supporters zien eerste training Dirk Kuyt

on

Dirk Kuyt is na negen jaar terug bij Feyenoord. De aanvaller werkte donderdagochtend op Varkenoord zijn eerste training af met de selectie van Giovanni van Bronckhorst. Kuyt werd welkom geheten door zo’n 600 supporters, die speciaal voor de 104-voudig international naar Varkenoord waren gekomen.
Al direct bij opkomst op het veld steeg het eerste applaus op voor Kuyt, die zijn rentree beleefde bij Feyenoord nadat hij eerder tussen 2003 en 2006 in De Kuip speelde. De 34-jarige aanvaller werd vervolgens ook luid toegezongen, wat tot een brede lach bij de speler zelf leidde.
Het welkom van Kuyt was zodoende zowel letterlijk als figuurlijk warm, zo ondervonden ook zijn vrouw en kinderen langs de lijn. Weliswaar was de training in verband met de warmte een half uur vervroegd, maar desondanks was het kwik al gestegen tot zo’n 27 graden Celsius. De sessie op Varkenoord, die begon met een uitgebreide warming-up en gevolgd werd door een trap- en passoefening, was zodoende ook behoorlijk pittig voor de Feyenoorders.
Bart Nieuwkoop sloot op Varkenoord weer aan bij de selectie. De middenvelder die afkomstig is uit de eigen opleiding miste de eerste trainingen van dit seizoen in verband met ziekte.

Dirk Kuyt zal donderdagmiddag tijdens een persconferentie in De Kuip uitgebreid ingaan op zijn terugkeer bij Feyenoord. Een verslag van deze persconferentie is later vandaag te lezen op deze website.

Bron: Feyenoord.nl

  

You must be logged in to post a comment Login