Nieuws

Zo’n 2000 supporters komen af op afsluitende training voor Klassieker

on

De selectie van trainer Fred Rutten kon zaterdag tijdens de afsluitende training in aanloop naar de Klassieker traditiegetrouw rekenen op de steun van vele supporters. Zo’n 2000 Feyenoord-aanhangers waren naar De Kuip gekomen om Feyenoord tijdens de ijskoude laatste sessie voor zondag een laatste steuntje in de rug te geven. Zo was er op de tribune een spandoek te zien met daarop de veelzeggende tekst: ‘Eén missie: drie punten!’

In verband met de winterse omstandigheden – de laatste sneeuw werd kort voor aanvang van de training nog van het veld gehaald – verschenen veel spelers dik ingepakt op de training. Al bij opkomst klonk direct het gezang van de aanwezige supporters, die daarmee eens te meer duidelijk maakten te hopen dat Feyenoord voor het eerst sinds 2005 weer eens een overwinning gaat boeken op bezoek bij Ajax.

Ajax tegen Feyenoord wordt zondag om 12.30 uur gespeeld in de Amsterdam Arena. De wedstrijd is rechtstreeks te zien op FOX Sports, terwijl ook Radio Rijnmond rechtstreeks verslag doet. Tevens kun je de wedstrijd volgen via de live updates van @Feyenoord op Twitter.

Bron: Feyenoord.nl

IMG_9216-0.JPG

You must be logged in to post a comment Login