Nieuws

Zomerterras sluit deuren na succesvol terrasseizoen

on

Gisteren (15 september) was de laatste dag van het Zomerterras in De Kuip. In de afgelopen maanden hebben zo’n 35.000 mensen genoten van een bijzondere terrasbeleving op een unieke locatie.

In een periode zonder voetbal van Feyenoord hadden veel supporters een grote wens: toch even dicht in de buurt van het heilige gras zijn. In plaats van het tweewekelijkse bezoek aan het stadion voor een voetbalwedstrijd, kon men nu genieten op het terras met uitzicht op het veld en de tribunes. Dit kon het gemis van de wedstrijden uiteraard niet volledig wegnemen, maar bezoekers kregen wel een unieke ervaring en roken het gras van De Kuip.

Het Zomerterras was ook het toneel van Live!@DeKuip. Op 17 augustus werd de reeks concerten afgetrapt door John Williams’ R&B Oldskool Hits, gevolgd door Dennis van Aarssen, Alain Clark, Samantha Steenwijk, John West, Rolf Sanchez en Og3ne. De shows van Og3ne, Rolf Sanchez en John West waren uitverkocht. In totaal trok dit zo’n 1.300 bezoekers. 

Zoek je ook naar een bijzondere plek voor een evenementenlocatie met veel mogelijkheden? Je vindt hier meer informatie over het organiseren van een binnen- en buitenevent in De Kuip.

Na het sluiten van het Zomerterras is het nog steeds mogelijk om te ontbijten, lunchen en borrelen in het stadion. Vanaf maandag 21 september is de Brasserie weer toegankelijk voor bezoekers als unieke locatie in Rotterdam om af te spreken. Parkeren kan gratis, voor de deur.

Bron: DeKuip.nl

You must be logged in to post a comment Login