Nieuws

Zit er na vier seizoenen nog genoeg muziek in huwelijk Van Bronckhorst en Feyenoord?

on

Feyenoord en Giovanni van Bronckhorst gaan binnenkort praten over de toekomst. De oud-international heeft een aflopend contract in De Kuip en meer dan voorgaande jaren is er twijfel over de te varen koers.

Het NRC schrijft: “Algemeen directeur Jan de Jong heeft in het verleden gehint op een Arsène Wenger-achtige carrière voor Van Bronckhorst bij Feyenoord. De Jong en Van Geel hebben zich altijd loyaal opgesteld richting de coach. Maar zit er na – straks – vier seizoenen nog genoeg muziek in dit huwelijk? Daar bestaan twijfels over in de top.”

Het medium legt uit: “In de raad van commissarissen, met vijf leden, zitten twee afgevaardigden van de Vrienden van Feyenoord (de grote minderheidsaandeelhouder) die naar verluidt zeer kritisch zijn over een mogelijke contractverlenging.”

Andersom lijkt er ook scepsis. “Een betrokkene zegt dat het Van Bronckhorst steekt dat hij niet de waardering krijgt voor de successen in de afgelopen jaren en dat de discussie over zijn positie de overhand heeft. De kritiek is veelomvattend.”

Bron: soccernews.nl

You must be logged in to post a comment Login