Nieuws

Zingende buschauffeurs nemen videoclip op bij De Kuip

on

De Rotterdamse buschauffeurs maken werk van hun zelfbedachte Feyenoordlied. Voor ‘Mijn Feyenoord’ hebben zij vanmiddag een videoclip opgenomen, pal voor de Kuip.
.

Een lichtrode RET-bus uit de jaren tachtig rijdt vlak voor 15.00 uur richting het Rotterdamse voetbalstadion op Zuid. De inzittenden dragen rood-witte voetbalshirts en achter hen rijdt een limegroene personenauto. Uit een van de passagiersramen hangt een moedige cameraman.

.

Met het lied, dat wordt gezongen op de melodie van Neil Diamonds Sweet Caroline, steunt initiatiefnemer Aad van Hemert (50) zijn favoriete voetbalclub. Voor de clip heeft de buschauffeur zijn collega’s van de RET opgetrommeld en een schare vrienden. ,,Het is een groot feest”, vertelt Van Hemert. 

.

Bij de opnames voor de Kuip zingt het gezelschap luidkeels mee op zijn tekst. Het tafereel is niet alleen van ver te horen, maar valt ook flink op door de feestvierende supporters op de bus. Passerende automobilisten maken geregeld gebruik van de claxon om hun steun te tonen.

.

Mijn Feyenoord‘ is gratis te downloaden, maar er wordt om een donatie van 3 euro gevraagd voor het Sophia Kinderziekenhuis.

.

.
Bron: Ad.nl

Foto: Frank de Roo

Filmpje: Rijnmond.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login