Nieuws

Zingende Buschauffeur had de dag van zijn leven

on

De zingende buschauffeur Kees de Jonge uit Groningen, die sinds vorige week een ware hype is dankzij zijn loflied op Feyenoord-spits Graziano Pellè, beleefde zondag zijn dag van zijn leven.

Bij aankomst in Rotterdam werd hij door veel supporters herkend die de chauffeur hartelijk met de duim omhoog begroette. In een uitverkochte Kuip, voorafgaand aan de wedstrijd tussen Feyenoord en FC Utrecht, werd zijn liedje gedraaid en daar was hij door de Rotterdamse club bij uitgenodigd en om na afloop van de wedstrijd een drankje in het Maasgebouw te doen.

Samen met zijn vrouw overhandigde hij daar trainer Ronald Koeman een echte Groninger koek. De in Groningen geboren coach nam de koek met veel plezier aan. Ook voor Graziano Pellè was een koek aanwezig, maar de spits was al op weg naar huis. Pellè heeft de lekkernij met CD vandaag aangeboden gekregen.

De buschauffeur moet overigens wel een beetje rustig aan doen de komende dagen; hij is namelijk door de spanning en het aanmoedigen tijdens de wedstrijd zijn stem kwijt.

Bron: Feyenoordnet.nl

You must be logged in to post a comment Login