Nieuws

Zes spelers missen finale bij krijgen gele kaart

on

Eric Botteghin lijkt zijn pas heroverde basisplek bij Feyenoord alweer kwijt te zijn. De Braziliaanse stopper zat zondagmiddag tegen PSV na maandenlang blessureleed weer eens bij de eerste elf, maar lijkt buiten de boot te vallen voor het bekertreffen met Willem II.

Sven van Beek gaat volgens het Algemeen Dagblad de plek van Botteghin innemen. De centrale verdediger viel vlak voor de kraker tegen PSV geblesseerd weg, maar is inmiddels weer hersteld. Datzelfde geldt voor Steven Berghuis, die zondagmiddag nog in de rust gewisseld moest worden. Jean-Paul Boëtius verving hem tegen PSV en lijkt woensdagavond als linksbuiten de plek van Jens Toornstra in te nemen.

Robin van Persie staat vrijwel zeker aan de aftrap. Trainer Giovanni van Bronckhorst liet tijdens de persconferentie van dinsdag al doorschemeren dat de routinier naar alle waarschijnlijkheid als nummer tien zal spelen tegen Willem II. Sofyan Amrabat wordt in dat geval het kind van de rekening. Bij Feyenoord staan er overigens liefst zes spelers op scherp: Berghuis, Van Beek, Botteghin, Toornstra Karim El Ahmadi en Tyrell Malacia lopen een eventuele bekerfinale mis, wanneer ze een gele kaart krijgen.

Feyenoord en Willem II trappen woensdagavond om 20.45 uur af in Rotterdam-Zuid.

Bron: Voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login