Feyenoordinbeeld

‘Ze hebben een goede selectie, goede trainer en ik hoop dat ze kampioen worden’

on

Bert van Marwijk verwacht dat de wedstrijd tussen Ajax en Feyenoord later dit seizoen een grote rol gaat spelen. Koploper Feyenoord heeft momenteel een ruime voorsprong, maar mag zich nog niet rijk rekenen.

.
”Ze staan vijf punten voor, hebben een prima selectie, een goede trainer en ik hoop dat ze kampioen worden”, zegt Van Marwijk tegen ELF Voetbal. Maar ondanks de ruime voorsprong is de strijd nog niet gestreden, zo oordeelt de trainer. ”Het zal nog wel moeilijk worden.”

.

”Maar voor PSV en Ajax gaat het ook niet makkelijk worden”, voorspelt Van Marwijk. ”Iedereen heeft het over de vijf punten die ze moeten verdedigen, maar kijk eens naar hoe moeilijk het voor alle drie was. Ze zullen allemaal nog punten verliezen en misschien is Ajax – Feyenoord wel bepalend dit jaar”, besluit de voormalig trainer van Feyenoord.

.

Met nog vijftien wedstrijden te gaan spelen Ajax, Feyenoord en PSV alle drie nog één keer tegen elkaar. Op zondag 2 april staat misschien wel de belangrijkste wedstrijd van het seizoen op de rol: dan gaat Feyenoord op bezoek bij Ajax.

.

Bron: Voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login