Nieuws

ZATERDAG VERVOLG KAARTVERKOOP BEKERDUEL FEYENOORD – PSV

on

Leden van Het Legioen en Junioren van Juniorclub Kameraadjes kunnen vanaf morgen (zaterdag) kaarten kopen voor de bekerwedstrijd van Feyenoord tegen PSV. Zij hebben vrijdag een mail ontvangen met alle gegevens en details over de kaartverkoop, die zaterdag om 10:00 uur van start gaat. Feyenoord en PSV treffen elkaar op woensdag 31 januari in De Kuip (aanvang 20:45 uur).

Leden van Het Legioen en Junioren van Juniorclub Kameraadjes kunnen per lidmaatschap twee kaarten kopen voor het bekerduel en krijgen t/m woensdag 24 januari 18:00 uur voorrang op overige supporters. Tijdens deze periode profiteren zij van vroegboekkorting. Er zijn nog zo’n 15.000 kaarten beschikbaar.

Seizoenkaarthouders

Seizoenkaarthouders die in de afgelopen voorrangsperiode hun eigen plaats hebben teruggekocht, kunnen tijdens bovenstaande periode één kaart per seizoenkaart bijkopen. Voor seizoenkaarthouders die hun eigen plaats niet hebben gekocht, geldt dat zij twee kaarten per seizoenkaart kunnen kopen voor het bekerduel. De kaartverkoop loopt volledig via www.feyenoord.nl/ticketshop.

Mochten er na de verkoopperiodes voor seizoenkaarthouders, Legioen-leden en Junioren nog kaarten over zijn, dan gaan deze op woensdag 24 januari om 18:00 uur in de verkoop voor overige supporters. Ook in deze fase kunnen er per supporter twee kaarten gekocht worden. De vroegboekprijs komt in deze fase te vervallen.

Lidmaatschap

Ben je nu nog geen lid van Het Legioen en/of Kameraadjes en besluit je dat alsnog te worden? Dan geeft dat géén aankooprecht voor de voorrangsperiode die op zaterdag 20 januari start. Wil jij bij het volgende kaartverkoopmoment voor thuiswedstrijden ook voorrang? Word dan lid van Het Legioen of Junioren Kameraadjes (leeftijd 12 t/m 14 jaar).

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login