Nieuws

Zaterdag start kaartverkoop thuiswedstrijd Europees duel

on

Feyenoord start zaterdag 27 juli aanstaande met de kaartverkoop voor de thuiswedstrijd in de voorronde van de Europa League op donderdag 8 augustus. Het team van trainer Jaap Stam speelt die dag om 19:30 uur tegen Gabala FK of Dinamo Tbilisi. Na hun onderlinge duels op 25 juli en 1 augustus is duidelijk wie de tegenstander wordt van Feyenoord.

Seizoenkaarthouders
Seizoenkaarthouders krijgen voorrang op de kaartverkoop. Zij kunnen vanaf zaterdag om 9:00 uur een onbeperkt aantal kaarten bestellen voor de eerste Europese thuiswedstrijd, vanaf € 10,- per stuk. Alle seizoenkaarthouders ontvangen komende vrijdag ook een persoonlijke e-mail met meer informatie.

Legioen-leden en Junioren
Vanaf woensdag 31 juli om 18:00 uur zijn leden van Het Legioen en Junioren Kameraadjes aan de beurt om kaarten te bestellen. Nog geen lid? Meld je dan uiterlijk zondag 28 juli aan als Legioen-lid of Junior Kameraadje om vanaf woensdag kaarten aan te kunnen schaffen. Alle leden ontvangen dinsdag een persoonlijke e-mail met meer informatie.

Overige supporters
Op vrijdag 2 augustus, een dag nadat definitief bekend is welke tegenstander Feyenoord treft, start de kaartverkoop voor overige supporters. Zij kunnen die dag vanaf 9:00 uur kaarten bestellen.

Speciale vakken
Mindervalide supporters en eventuele begeleiders op vak Z en Y kunnen contact opnemen met Feyenoord Service & Tickets. Dit geldt ook voor seizoenkaarthouders op de blindentribune.

Algemene informatie
Evenals de afgelopen jaren zullen bij de eerste Europese thuiswedstrijd netten worden geplaatst rondom het veld, met uitzondering van de lange zijde achter de dug-outs. Vak Z1-4 geldt aan die kant als gezinsvak. Daar kunnen per kind of jongere maximaal twee volwassen kaarten besteld worden. De tweede ring blijft in eerste instantie gesloten, afhankelijk van het verloop van de kaartverkoop.

Prijzen
Kaarten voor de wedstrijd op 8 augustus zijn te koop vanaf 10 euro per stuk. Kijk hier voor een overzicht van de prijzen per vak en per verkoopperiode.

De kaartverkoop loopt volledig via de Online Ticketshop van Feyenoord.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login