Nieuws

Zaterdag ruim duizend Kameraadjes in De Kuip

on

Feyenoord verwelkomt aanstaande zaterdag bij de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle ruim duizend Kameraadjes in De Kuip. Het duel met de bekerwinnaar is de eerste Kameraadjeswedstrijd van dit seizoen, wat betekent dat alle leden van Feyenoords Juniorclub Kameraadjes de kans hebben om gratis de wedstrijd te bezoeken. Dinsdagochtend zijn de laatste beschikbare kaarten uitgegaan, wat betekent dat Kameraadjes zich niet meer kunnen aanmelden voor de wedstrijd van zaterdag.

Kameraadjes die geen gratis kaart hebben kunnen bemachtigen voor het duel met PEC Zwolle, krijgen in de tweede seizoenshelft een nieuwe kans. Ook na de winterstop zal er namelijk een thuisduel van Feyenoord gelden als Kameraadjeswedstrijd. Alle leden van de Juniorclub ontvangen hierover nog persoonlijke informatie.

De Kameraadjes die zaterdag aanstaande aanwezig zijn in De Kuip, worden in het stadion welkom geheten door mascotte Coentje. Bovendien worden er verschillende extra activiteiten georganiseerd en zullen er diverse voetbalspellen worden opgebouwd. Voor Kameraadjes is het dus belangrijk om vroeg naar het stadion te komen, om zo veel mogelijk te kunnen genieten van alle activiteiten. Zo ontvangen alle Kameraadjes het boekje Welkom in De Kuip, waarin bijvoorbeeld een eigen wedstrijdverslag kan worden gemaakt.

Bron: Feyenoord.nl

IMG_5296.PNG

You must be logged in to post a comment Login