Nieuws

Zaterdag geen treinen op station Stadion

on

Feyenoord-supporters die van plan zijn zaterdag met de trein naar de oefenwedstrijd tegen Olympiakos te komen moeten er rekening mee houden dat er vanwege werkzaamheden aan het spoor geen treinen kunnen stoppen op station Rotterdam Stadion. Het openbaar vervoer biedt meerdere alternatieven, waarbij de reistijd wel op zal lopen.Voor supporters geldt een aangepast reisadvies:
Treinen vanuit Roosendaal rijden niet verder dan Oudenbosch en treinen vanuit Eindhoven rijden niet verder dan Breda.

Tussen Roosendaal/Breda en Zwijndrecht rijden er NS bussen in plaats van treinen.

Er rijden extra lange Sprinters tussen Zwijndrecht en Den Haag, die ook stoppen op Rotterdam Zuid. Vanaf Rotterdam Zuid is het ongeveer een kwartier lopen naar De Kuip.

Vanaf station Rotterdam Centraal vertrekt tramlijn 23 (richting Beverwaard) naar halte Stadion Feyenoord. De RET laat extra trams rijden op tramlijn 12, die ook bij De Kuip stopt.

Vanaf Centraal Station rijden de metro’s op lijn D en E naar station Wilhelminaplein. Hier is er een overstapmogelijkheid op tramlijn 23 en tramlijn 12 naar De Kuip.

Reizigers vanuit ‘s-Hertogenbosch en Eindhoven kunnen ook via Utrecht Centraal naar Rotterdam Centraal reizen en daar overstappen op tramlijn 23 en tramlijn 12 naar De Kuip. Alle supporters reizen 3 uur voor- en na de wedstrijd gratis met de bus en tram van de RET naar De Kuip op vertoon van hun wedstrijd- of seizoenkaart.

Bron: Feyenoord.nl

  

You must be logged in to post a comment Login