Nieuws

ZATERDAG GEEN PENDELTREINEN VAN EN NAAR ROTTERDAM STADION

on

Feyenoord-supporters kunnen aanstaande zaterdag voor en na de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle geen gebruik maken van pendeltreinen van en naar station Rotterdam Stadion. Dit vanwege werkzaamheden aan het spoor tussen de stations Zwijndrecht en Rotterdam-Zuid.

Hieronder zetten we een aantal alternatieve reismogelijkheden voor aanstaande zaterdag voor je op een rij.

Reis je vanaf Rotterdam Centraal?

• Er rijden vier treinen per uur tussen Rotterdam Centraal en Rotterdam Zuid. Vanaf Rotterdam Zuid is het ongeveer een kwartier lopen naar De Kuip.

• Vanaf Rotterdam Centraal rijden tram 23 en 12 naar het stadion. Feyenoord-supporters kunnen van drie uur voor en tot drie uur na de thuiswedstrijden van Feyenoord gratis reizen in alle tram- en buslijnen van de RET. Het gratis vervoer is geldig op vertoon van een wedstrijdkaart, in alle RET tram- en buslijnen.

Reis je vanuit Dordrecht en/of het zuiden?

• Vanaf station Dordrecht rijden er twee keer per uur bussen richting station Rotterdam Lombardijen. Vanaf daar is het ongeveer een kwartier lopen naar De Kuip.

• Supporters reizend vanuit Brabant kunnen de Hogesnelheidslijn (HSL) nemen van station Breda naar Rotterdam Centraal. Vanaf daar kunnen zij via bovengenoemde opties verder reizen naar het stadion.

Feyenoord – PEC Zwolle begint zaterdag om 20:45 uur in De Kuip. Check de NS reisplanner op www.ns.nl voor het meest actuele reisadvies.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login