Nieuws

Zaterdag afsluiting A29 richting Rotterdam

on

Bezoekers van de wedstrijd tussen Feyenoord en PEC Zwolle van aanstaande zaterdag, dienen rekening te houden met een afsluiting van de A29 tussen knooppunt Vaanplein en knooppunt Hellegatsplein, richting Rotterdam. De afsluiting geldt van vrijdag 14 september 22.00 uur tot maandag 17 september 5.00 uur. Naast de hoofdrijbaan zijn ook de af- en oprit Numansdorp (22) en afrit Oud-Beijerland (21) afgesloten.

Omleidingsroutes
Doorgaand verkeer volgt de omleidingsroutes over de A17, A16 en A15. Verkeer vanuit het zuiden richting de Hoeksche Waard wordt omgeleid over de A17, A16 en N217. Tijdens de afsluitingen kunnen automobilisten kosteloos gebruikmaken van de Kiltunnel (N217).

Stadionviaduct
Van maandag 3 september tot en met vrijdag 28 september is het Stadionviaduct aan de Coen Moulijnweg afgesloten in verband met grote renovatiewerkzaamheden. Het asfalt wordt vervangen en er worden werkzaamheden verricht aan het beton. Tijdens de renovatieperiode kan het autoverkeer geen gebruik maken van het Stadionviaduct. Voor (brom)fietsers en voetgangers blijft het viaduct beperkt bereikbaar. Meer informatie over de renovatiewerkzaamheden is te vinden op www.rotterdam.nl/stadionviaduct.

RET
Met ingang van wedstrijd tegen PEC Zwolle zal tramlijn 29 van de RET niet meer bestaan. De tram gaat rijden als lijn 12, met de huidige bezetting en dienstregeling.

bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login