Feyenoordinbeeld

ZATERDAG AANGEPAST REISADVIES VOOR TREINREIZIGERS

on

Voor supporters die aanstaande zaterdag 17 december met de trein naar De Kuip reizen voor de wedstrijd tussen Feyenoord en Vitesse (aanvang 19:45 uur) geldt een aangepast reisadvies. Door werkzaamheden aan het spoor rijden er het hele weekend geen treinen tussen Rotterdam Centraal en Rotterdam Lombardijen. Dat betekent dat er geen treinen stoppen op de stations Rotterdam Stadion en het nabij De Kuip gelegen station Rotterdam Zuid.

.

Voor supporters geldt daarom een alternatief reisadvies, waarbij zij rekening dienen te houden met drukte en een langere reistijd. Hieronder lees je een aantal alternatieve opties voor het reizen met de trein naar De Kuip.

.

Reis je vanuit de richtingen Hoek van Holland, Den Haag en Gouda?

Reis met de trein naar Rotterdam Centraal en ga daar verder met tram 23 of 12. Vanaf Rotterdam Centraal rijden tram 23 en 12 naar De Kuip. Feyenoord-supporters kunnen van drie uur voor en tot drie uur na de thuiswedstrijden van Feyenoord gratis reizen in alle tram- en buslijnen van de RET. Het gratis vervoer is geldig op vertoon van een wedstrijdkaart, in alle RET tram- en buslijnen.

.

Reis je vanuit de richting Dordrecht? 

Reis met de trein naar station Rotterdam Lombardijen. Vanaf dit station is het circa twintig minuten lopen naar De Kuip.  

.

Het is niet mogelijk om met een treinkaartje uit de NS-kaartautomaat of het NS Eticket met de tram, bus of metro te reizen. Check voor verkrijgbaarheid van een RET-kaartje en de tarieven www.ret.nl. Zorg voor voldoende saldo op je OV-chipkaart en vergeet niet in- en uit te checken.

.

Check de NS reisplanner op www.ns.nl of http://www.9292.nl voor het meest actuele reisadvies. 

.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login