Nieuws

Zaakwaarnemer zoekt Nederlandse club voor Lamprou

on

Kostas Lamprou heeft het seizoen afgesloten met twee wedstrijden in de hoofdmacht van Feyenoord. De doelman, die de geblesseerde Erwin Mulder verving, hoopt die speelminuten volgend seizoen ergens anders een vervolg te kunnen geven.

Lamprou fungeerde dit seizoen als tweede doelman achter Mulder. Voor volgend seizoen is het de bedoeling om op huurbasis ervaring op te doen. “Mijn zaakwaarnemer zoekt een club. Het liefst binnen Nederland”, zegt de Griek in het Algemeen Dagblad.

“Ik moet nu minuten gaan maken, anders sta ik stil in mijn ontwikkeling”, vervolgt hij. “Vorig seizoen speelde ik een paar weken achter elkaar en kwam ik bij de Griekse selectie. Ik hoopte erg dat ik naar het WK zou kunnen, maar dit seizoen kreeg ik geen speeltijd. Nu is het tijd voor de volgende stap.”

“Dat is niet alleen belangrijk voor mij, maar ook voor Ronald Graafland”, doelt Lamprou op de situatie van de derde doelman. De 35-jarige Graafland moet afwachten wat er met Lamprou gebeurt, omdat Feyenoord in een eerder stadium Warner Hahn al aantrok. Blijft Lamprou in De Kuip, dan is er voor de routinier geen plek meer.

“Is dat het geval, dan stop ik”, vertelt Graafland. “Er hoeft zich voor mij geen andere club te melden. Alleen als Lamprou vertrekt, ga ik nog een jaar door in de rol van derde doelman. Anders hoop ik dat ik aan de slag kan als keeperstrainer op Varkenoord. Dan is het wel mooi geweest.”

Bron: Soccernews.nl

20140506-091033.jpg

You must be logged in to post a comment Login