Nieuws

Zaakwaarnemer van Kuyt bevestigt plannen: ‘Het is nog zeer prematuur’

on

Afgelopen maandag liet Valentijn Driessen in het voetbalprogramma Veronica Inside weten dat Dirk Kuyt vanaf de zomer van 2021 de nieuwe hoofdtrainer van Feyenoord gaat worden. In het Algemeen Dagblad bevestigt de zaakwaarnemer van Dirk, Rob Jansen, dit scenario.

De Rotterdamse ochtendkrant denkt dat de huidige trainer Dick Advocaat afgelopen maandagavond met stijgende verbazing naar het nieuws van Driessen heeft geluisterd.

Valentijn Driessen bracht afgelopen maandag het nieuws dat Dirk Kuyt, Henke Larsson, Fons Groenendijk én John de Wolf vanaf de zomer van 2021 de nieuwe technische staf van Feyenoord gaan vormen. Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam, die ook aanwezig was bij het programma, bevestigde dat hij dit nieuws ook vernomen heeft.

Zaakwaarnemer Rob Jansen bevestigt de plannen aan het AD: ,,De toekomstplannen rond Dirk Kuyt zelf bij Feyenoord lagen al langer op straat, John de Wolf heeft recent bijgetekend en hij heeft dus een doorlopend contract. En de namen van Fons Groenendijk en Henrik Larsson zijn inderdaad ook gevallen in de Kuip”

Jansen denkt dat iemand zijn mond voorbij gepraat heeft en dat hij er niet over gaat liegen. Jansen wil er nog niet teveel over vertellen, maar wil wel kwijt dat alles nog zeer prematuur is en dat er nog geen contracten zijn getekend. Er wordt volgens Jansen inderdaad intern bij Feyenoord serieus over deze constructie nagedacht, maar zolang Feyenoord niets officieel bevestigt, is nog niets zeker.

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login