Nieuws

Zaakwaarnemer Te Vrede: ‘Hij wil spelen, het liefst bij Feyenoord’

on

Het zou zomaar kunnen dat Feyenoord het seizoen afsluit zonder Mitchell te Vrede. De spits zit vaker op de bank dan hem lief is en meerdere clubs hengelen naar zijn diensten. Concreet is er echter niets.

Het Engelse Wigan Athletic heeft interesse in de 23-jarige spits van Feyenoord. Dat bevestigt zijn zaakwaarnemer Edward Beruson tegenover Fox Sports. De club uit het Championship speelde jarenlang in de Premier League, maar telt sportief amper nog mee. Het staat op de 23ste plaats en dat betekent aan het einde van het seizoen degradatie naar het derde niveau in Engeland.

“Martin van Geel heeft duidelijk aangegeven dat Wigan zich moet melden”, zegt Beruson over de belangstelling. Feyenoord wil Te Vrede bovendien niet verhuren, maar enkel verkopen. Aanbiedingen zijn bespreekbaar, weet Fox Sports. “Hij wil spelen, het liefst bij Feyenoord. Als dat niet gaat, dan ergens anders”, is zaakwaarnemer Beruson duidelijk.

Hoewel Te Vrede weinig meer speelt, kwam hij in twintig officiële wedstrijden toch nog tot acht doelpunten. Aan het begin van dit seizoen speelde hij wel veel, maar toen Colim Kazim Richards fit werd, belandde Te Vrede op de bank.

Bron: voetbalprimeur.nl

IMG_7855.PNG

You must be logged in to post a comment Login