Nieuws

Zaakwaarnemer Jörgensen: ‘Ik denk dat hij volgend jaar alleen maar beter wordt’

on

Nicolai Jörgensen bevindt zich na een ijzersterk debuutjaar bij Feyenoord in een luxe positie. Dat claimt zijn zaakwaarnemer Mikkel Nissen, die aangeeft dat de 26-jarige Deen de Rotterdammers alleen verlaat voor een zeer aantrekkelijke aanbieding..

“Natuurlijk merk ik dat de belangstelling voor hem groot is”, laat Nissen weten aan Ekstra Bladet. “Als je topscorer wordt van Nederland, sta je in de spotlights bij veel echt grote clubs. Als Nicolai de stap maakt, moet het iets buitengewoons zijn. Daarnaast moet Feyenoord ermee instemmen om hem te laten gaan.” Jörgensen tekende vorige zomer een contract tot medio 2021 in De Kuip.

.

De komst van de spits bleek een schot in de roos, want Feyenoord veroverde voor het eerst sinds 1999 de landstitel. “Nu gaan ze de Champions League in en de fans houden van hem, dus de club zal hem niet graag laten gaan. Maar dingen kunnen zo groot worden, zelfs voor Feyenoord, dat het moeilijk wordt om ‘nee’ te zeggen. Jörgensen bevindt zich in een luxe positie.”

.

Nissen benadrukt dat Jörgensen niet per sé aanstuurt op een vertrek bij Feyenoord. “Hij past perfect in het team en houdt van het leven in Nederland, waar de mentaliteit vergelijkbaar is met Denemarken. Ik denk dat hij volgend jaar alleen maar beter wordt. Het team ontwikkelt zich en hij is meer gewend aan zijn rol.”

.

Bron: Voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login