Nieuws

Zaakwaarnemer Gio: ‘Ik denk dat het een groot gemis voor Feyenoord gaat worden’

on

Giovanni van Bronckhorst hoeft zich geen zorgen te maken over zijn toekomst. Dat stelt zaakwaarnemer Guido Albers. Na dit seizoen vertrekt de trainer bij Feyenoord.

“Ik weet zeker dat er voor hem een mooie club gaat komen”, voorspelt Albers in gesprek met Voetbal International. “Met Barcelona, Arsenal en Oranje heeft hij een goede achtergrond. Succes met Feyenoord, dat staat wel voor een bepaalde garantie in een volgende stap als trainer, maar wat dat niveau is… Dat zal ook de situatie bepalen op dat moment. Zijn toekomst zal niet in Qatar of China liggen.”

Van Bronckhorst kondigde vorige week donderdag zijn vertrek aan bij Feyenoord. Drie dagen later wonnen de Rotterdammers de Klassieker glansrijk. “Na de overwinning tegen Ajax zei hij gekscherend: als mijn manager nú geen mooie club voor me kan vinden…“, grijnst Albers, die laat weten dat er nog geen aanbiedingen zijn binnengekomen.

De zaakwaarnemer vindt dat Van Bronckhorst meer waardering verdient. “Na Trencin is er een soort van storm van kritiek op hem neergedaald en uiteindelijk is dat niet meer gestopt. Ik vind dat heel zuur en absoluut onterecht. Als er écht iemand is die van Feyenoord houdt en echt álles ervoor over heeft om de club goed neer te zetten, dan is het Giovanni. Ik denk dat het een groot gemis voor Feyenoord gaat worden.”

Bron: voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login