Nieuws

Zaakwaarnemer Clasie ontkent akkoord met Fc Porto

on

Jordy Clasie vertrekt bij Feyenoord. Althans, dat meldt Ron Smit, voorzitter van de supportersvereniging van Feyenoord, op Twitter. De Rotterdammers zouden zo’n negen miljoen euro ontvangen van FC Porto, dat eerder deze zomer al Bruno Martins Indi wegkaapte uit De Kuip.

Het getouwtrek rond Clasie duurde al enige tijd. Diverse clubs werden met de international in verband gebracht, maar Porto was het concreetst. Waar Smit vrijdagavond melding maakte van de overgang, blijven officiële berichten van zowel Porto al Feyenoord voorlopig uit.

De 23-jarige Clasie was sinds de zomer van 2011 actief bij Feyenoord. In drie jaar tijd groeide de kleine spelmaker uit tot een onmisbare pion bij de club uit de havenstad. Na Stefan de Vrij, Graziano Pellè, Bruno Martins Indi en Daryl Janmaat zou Clasie al de vijfde basisspeler zijn die Feyenoord verlaat.

Update, 22.25 uur
In een reactie tegenover SoccerNews.nl ontkent zaakwaarnemer Wessel Weezenberg dat er sprake is van een overgang. “Dit is onzin”, was het korte maar duidelijke antwoord toen hem gevraagd werd naar de geruchten. Vermoedelijk wordt een eventuele transfer in een later stadium alsnog beslecht.

Bron: Soccernews.nl

IMG_7176.PNG

You must be logged in to post a comment Login