Nieuws

Zaakwaarnemer Achahbar: ‘Ik praat ook met Spaanse en Italiaanse clubs’

on

Feyenoord heeft de aflopende verbintenis van Anass Achahbar niet formeel opgezegd, waardoor het contract met de aanvaller automatisch met een jaar wordt verlengd. Het is echter nog maar de vraag of de PSV-beul volgend seizoen nog in de Kuip speelt.

”Spelers mogen vóór 15 mei hun contract ook opzeggen. Een aangetekende brief met een ontbindingsverklaring is daarvoor voldoende. Een speler kan dan aan het einde van het seizoen toch transfervrij weg”, legt broer en zaakwaarnemer Karim Achahbar uit aan ELF Voetbal Magazine. ”We hebben afgesproken om net voor die datum om de tafel te gaan. Dat moment staat nog steeds. Anass heeft in eerste instantie aangegeven dat hij graag wil blijven, maar nogmaals. Dat moet wel onder de juiste omstandigheden gebeuren. Als hij komend seizoen opnieuw maar 400 minuten speelt. Dat heeft dan geen zin.”

De held van het thuisduel met PSV (2-1) houdt alle opties open: ”Sinds 1 januari mag ik met andere clubs spreken. Dat doe ik dan ook”, aldus de belangenbehartiger. ”Er is interesse uit Spanje en Italië, serieuze interesse. Natuurlijk zouden we dan de juiste club zoeken. Hoe spelen ze? Anass moet dan wel bij die cultuur horen. Maar eerst willen we afwachten hoe het met Feyenoord afloopt.”

Bron: voetbalcentraal.nl

  

You must be logged in to post a comment Login