Nieuws

XerxesDZB versterkt zich met Meeuwis en Gudde

on

Marcel Meeuwis en Wouter Gudde spelen volgend seizoen voor de amateurs van XerxesDZB. Oud-Feyenoorder Meeuwis heeft met de Rotterdamse amateurclub wel afgesproken dat hij onder de overeenkomst uit kan als er een club uit het betaald voetbal zich voor hem meldt.

De overstap van Meeuwis is opmerkelijk, omdat hij tot december nog onder contract stond bij VVV-Venlo. Daar vertrok de middenvelder nadat hij zich in de media kritisch had uitgelaten over de club. In het seizoen 2010/2011 speelde Meeuwis dertien wedstrijden op huurbasis voor Feyenoord. Ook kwam hij uit voor onder meer Roda JC, Willem II en Borussia Mönchengladbach.

Wouter Gudde komt over van Excelsior Maassluis. Bij die club speelde hij jarenlang, voordat hij uitkwam voor profclubs als Sparta, RKC Waalwijk en Excelsior. Bij die laatste club is Gudde momenteel commercieel manager.

Naast het tweetal legde de huidige nummer drie van de zaterdaghoofdklasse ook Jan Tuitel vast voor volgend seizoen. Hij komt over van Leonidas. Tegenover de komst van de drie nieuwelingen staat het vertrek van Yoeri Rombouts. De aanvaller gaat naar IFC, dat volgend seizoen getraind zal worden door Barendrecht-coach Jack van den Berg.

Bron: Rijnmond.nl

You must be logged in to post a comment Login