Nieuws

Xerxes-trainer hoopt op een stuntje

on

XerxesDZB-trainer Jasper de Muijnck treft met zijn equipe komende donderdag in het bekertoernooi in Rotterdam stadsgenoot Feyenoord. De trainer hoopt niet dat het duel al snel gespeeld is en denkt stiekem aan een stuntje.

“De boodschap aan de spelers is wel dat ze hun best moeten doen om te winnen. Het moet natuurlijk niet alleen een feestwedstrijd worden, dat is vooral voor de mensen eromheen”, kijkt De Muijnck vooruit op het treffen met Feyenoord tegenover RTV Rijnmond.

Volgens de oefenmeester gaat het binnen de club al enige over niets anders dan het bekertreffen met de Stadionclub. “Eigenlijk sinds de loting bekend is. Dat geeft wel aan hoe groot de wedstrijd tegen Feyenoord is. Wij willen een resultaat halen. We bereiden ons niet anders voor dan op een competitiewedstrijd”, gaat De Muijnck verder met zijn verhaal.

“Ik hoop dat het lang een wedstrijd blijft. De kans dat wij winnen is klein, maar we willen niet dat het duel na een kwartier gespeeld is. Wij willen laten zien dat we kunnen voetballen met XerxesDZB, dat we er echt een wedstrijd van gemaakt hebben. Daarnaast staat het plezier voorop, daarom zijn de spelers ooit gaan voetballen. Dat blijft centraal staan. Zeker in dit duel, heel bijzonder op een vol Kasteel”, sloot Muijnck af.

Bron: Soccernews.nl

You must be logged in to post a comment Login