Nieuws

Wouters: ‘De Kuip in het bijzonder is een schitterend podium voor spelers’

on

FC Utrecht en trainer Jan Wouters gaan zondag op bezoek bij Feyenoord. De oefenmeester kijkt uit naar het duel in De Kuip en hoopt dat zijn ploeg durf toont in Rotterdam. Dat geeft Wouters aan op de persconferentie van vrijdag.

“Uit bij een topclub spelen is altijd leuk voor een speler. De Kuip in het bijzonder is een schitterend podium voor spelers. Als je als speler de mogelijkheid krijgt om hier te spelen, dan moet je dat ook tot uiting durven laten komen in je spel”, zo zegt Wouters, die een wisselvallig Feyenoord tegen gaat komen. “Dit is het ongrijpbare in voetbal, Ze hebben nagenoeg dezelfde groep als vorig seizoen.”

“Het is een team met veel jonge spelers. Met de verwachtingen van buitenaf, mede door de prestaties van vorig seizoen, krijgen jonge spelers het nou eenmaal moeilijker. Zij zullen met de druk moeten leren omgaan. Wat zondag betreft ligt die in ieder geval bij Feyenoord”, aldus Wouters, die nog wel wat vraagtekens heeft voor de wedstrijd van komende zondag.

Cedric van der Gun en Robbin Ruiter trainden allebei mee deze week, maar of het duo wedstrijdfit is blijft afwachten. Adam Sarota, Edouard Duplan, Jacob Mulenga, Kenny Teijsse en Marcus Nilsson zijn er zeker niet bij in Rotterdam.

Bron: Soccernews.nl

You must be logged in to post a comment Login