Nieuws

Wouter Burger over Kuip: “Daar haalde ik de kracht vandaan, omdat je daar naartoe wilt”

on

Feyenoord gebruikt elke dag haar kracht om levens positief te veranderen. Ongeacht je link met Feyenoord en ongeacht je afkomst, status, religie of achtergrond. Onder de vlag #KrachtvanFeyenoord gaat Feyenoord de persoonlijke verhalen achter die kracht nu uitdiepen.

Kansen
‘Elke dag zag ik De Kuip als ik ging trainen. Daar haalde ik de kracht vandaan, omdat je daar naartoe wilt.’ Symbolisch voor Feyenoord-speler Wouter Burger was de eerste keer toen hij vanuit de spelerstunnel het veld op liep, de eerste echte kans die hij kreeg om van jeugdspeler door te groeien naar volwaardig selectiespeler. Dat is waar de #KrachtvanFeyenoord voor hem voor staat: kansen bieden. Niet alleen aan spelers, maar ook aan Feyenoorders in de samenleving.
 

Kracht is overal
Want zoals Wouter de kracht van Feyenoord heeft gebruikt om zijn weg af te leggen van jonge voetballer op pleintjes in Rotterdam tot volwaardig profvoetballer, zo is die kracht overal. Je ziet ‘m in de dankbare glimlach van de oude man die in zijn ziekenhuisbed voor het laatst een training bezoekt. In de zelfverzekerde handdruk van de jonge vrouw die net haar nieuwe werkgever heeft gevonden via Feyenoord Jobscorer. En je vindt ‘m op zondagochtend op al die trapveldjes waar de Feyenoord Street League bij honderden kinderen voor plezier zorgt.

Impact
#KrachtvanFeyenoord laat de impact van Feyenoord op het leven van mensen zien. Door hun verhalen te horen en verder te verspreiden, hopen we zo nog meer mensen te inspireren. Neem een kijkje op de vernieuwde maatschappelijke website van Feyenoord om meer te zien van en te lezen over #KrachtvanFeyenoord.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login