Nieuws

Wouter Burger mag verhuurd worden

on

Dick Advocaat hoopt deze transferwindow twee spelers te verwelkomen bij Feyenoord. Een middenvelder en – misschien nog wel belangrijker – een spits. De naam van Aleksandr Kokorin zingt rond. De trainer van Feyenoord kent hem van zijn periode als bondscoach van Rusland.

Kokorin, die een celstraf heeft uitgezeten van bijna een jaar na een vechtpartij in een kroeg, staat onder contract bij Zenit Sint-Petersburg. Een tijdelijke overgang naar Feyenoord op huurbasis wordt een lastig verhaal, denkt Advocaat. “Dat geloof ik niet. Het is een heel grote jongen, qua voetbal en qua salaris. Bij Zenit (Advocaats oude club, red.) komt hij niet aan de bak, en daar kennen ze mij, misschien dat ze denken: laat hem maar vijf maanden bij Advocaat lopen“, aldus de trainer van Feyenoord.

Via een journalist ging het balletje rollen. “Ik werd opgebeld door een journalist uit Rusland en toen heb ik gevraagd om te informeren. Dat heeft hij gedaan, maar hij heeft het ook gelijk naar buiten gebracht. Dat is jammer.” 

Eigen toekomst

Wouter Burger mag Feyenoord op huurbasis verlaten. Hij komt niet in de plannen van Advocaat voor.

Over zijn eigen toekomst wil Advocaat weinig kwijt. De geruchten dat hij na dit seizoen bij Feyenoord blijft worden luider. “Nee, het is niet van toepassing, dus daar geef ik geen antwoord op.”

Bron: Rijnmond..nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login