Nieuws

Woudenberg: ‘Zou mooi zijn wanneer we de play-offs in Rotterdam kunnen veiligstellen’ 

on

Lucas Woudenberg keert komende zomer terug bij Feyenoord. De vleugelverdediger werd verhuurd aan NEC, waar hij zich heeft kunnen ontpoppen. Woudenberg loopt er in Nijmegen bij alsof hij al jaren meedraait in de voetballerij.
.

“Ik ben denk ik wel iemand die een zekere vorm van leiderschap in zich heeft”, aldus Woudenberg op de website van NEC. “Brad Jones en Rens van Eijden zijn binnen deze groep de onbetwiste leiders, maar persoonlijk probeer ik hieraan zeker bij te dragen”, vertelt de verdediger, die weet wat hard werken is. “Die werklust is er met de paplepel ingegoten, thuis en bij Feyenoord. En ik weet dat de supporters hier ook niet vies zijn van harde werkers.”

.

Nu is het voor Woudenberg tijd om terug te keren in Rotterdam, waar hij sterker en meer ervaren terugkomt. “Ik keer zeker sterker terug, heb me hier echt kunnen ontwikkelen en ik wil deze club wat dat betreft iets teruggeven. Mijn focus ligt dan ook volledig op deze laatste twee wedstrijden. En wat zou het mooi zijn als we nota bene in Rotterdam de play-offs veiligstellen, toch?”

.

Bron: voetbalprimeur.nl

You must be logged in to post a comment Login