Nieuws

Woudenberg: ‘Uiteindelijk blij met gemaakte keuze’

on

Lucas Woudenberg maakte deze maand zijn competitiedebuut in de hoofdmacht van Feyenoord. Eerst als invaller tegen FC Utrecht, een week later tegen NAC Breda zelfs in de basis. Het had echter niet veel gescheeld of de jongeling had dit seizoen helemaal niet in De Kuip gespeeld.

Woudenberg diende afgelopen zomer een verzoek in om te worden verhuurd. “Ik wilde me graag doorontwikkelen door veel te spelen”, zegt hij bij RTV Rijnmond. “De optie om verhuurd te worden lag er, omdat een paar Eredivisie-clubs geïnteresseerd waren. Dat waren onder andere Excelsior en Cambuur.”

Een vertrek zat er echter niet in. “Feyenoord zei: joh, we laten je niet gaan. Dat gaf toen op zich een positief gevoel”, aldus de linksback, die nu ook tevreden kan zijn. “Uiteindelijk ben ik wel blij met de keuze. Achteraf kijken is natuurlijk altijd makkelijk, maar als je nu de laatste paar weken ziet… Tegen Standard Luik voor de Europa League heb ik meegedaan, tegen FC Utrecht viel ik in en tegen NAC mocht ik starten. Dus ja, dat is positief.”

Bron: Voetbalprimeur.nlYou must be logged in to post a comment Login