Feyenoordinbeeld

WOUDENBERG TWEE JAAR LANGER BIJ FEYENOORD

on

Lucas Woudenberg heeft woensdagmiddag in De Kuip zijn handtekening gezet onder een nieuw contract, dat hem tot medio 2019 aan Feyenoord verbindt. De vorige verbintenis van de 22-jarige verdediger liep tot de zomer 2017.

.

‘Welkom terug’, zei technisch directeur Martin van Geel bij de begroeting met Woudenberg, die onder meer zijn vader, moeder en broer mee had genomen naar de Boardroom van De Kuip. Woudenberg sluit komend seizoen weer aan bij de A-selectie van Feyenoord, nadat hij in het afgelopen seizoen verhuurd was aan N.E.C. Voor de Nijmeegse club speelde hij dertig duels in de Eredivisie.

.

‘De Lucas die terugkomt, is een betere voetballer dan de Lucas die in augustus uit De Kuip vertrok. Hij heeft bij N.E.C. veel ervaring op het hoogste niveau opgedaan, precies zoals de bedoeling was’, aldus Van Geel. ‘Lucas is een uitstekende prof met veel passie, die graag wil slagen bij Feyenoord en dat komend seizoen wil laten zien. We zijn blij dat we deze zelfopgeleide, talentvolle jongen langer hebben kunnen vastleggen.’

.

Bron; Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login