Nieuws

WOUDENBERG PER DIRECT NAAR SC HEERENVEEN

on

Feyenoord heeft met sc Heerenveen overeenstemming bereikt over een directe transfer van Lucas Woudenberg. De 23-jarige linkervleugelverdediger tekent in Friesland een contract voor twee jaar. Bij Feyenoord had hij nog een verbintenis tot de zomer van 2019.

Woudenberg speelde vanaf zijn tiende voor Feyenoord. Hij maakte op 11 december 2014 zijn debuut in het eerste elftal en deed dat als basisspeler in de Europa League-wedstrijd tegen Standard Luik (0-3 winst). Een seizoen later werd Woudenberg verhuurd aan N.E.C., zoals hij in het seizoen 2013-2014 al op huurbasis uitkwam voor Excelsior. Afgelopen seizoen kwam de linksback tot acht competitieduels voor Feyenoord.

‘Hoewel Lucas niet altijd een vaste waarde is geweest, heeft hij zich altijd voor de volle honderd procent ingezet voor Feyenoord,’ zegt technisch directeur Martin van Geel. ‘Dat waarderen we zeer. Lucas heeft nu de leeftijd waarop hij aan spelen moet en wil toekomen, een vertrek was voor hem de beste oplossing. We wensen hem het allerbeste bij Heerenveen.’

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login