Feyenoordinbeeld

Woudenberg mag hopen op basisplaats 

on

Vorig seizoen werd hij nog verhuurd aan NEC, nu lijkt hij er de vruchten van te kunnen gaan plukken. Lucas Woudenberg ontwikkelde zich sterk in Nijmegen en mag hopen op een basisplaats bij Feyenoord.

.

Tegen FC Groningen, in de eerste competitiewedstrijd van het seizoen, mocht hij starten. En het vertrouwen bedankte hij direct met een goed optreden. “Ik wil altijd spelen, maar de trainer maakt de keuze, daar moet je mee dealen”, vertelt Woudenberg, vanwege zijn fysieke talenten de Witte Keniaan genoemd, aan VI.

.

“Ik ben altijd in mezelf blijven geloven, de kans kwam nu sneller dan gedacht. Over het algemeen mag ik tevreden zijn. Persoonlijk, maar ook over het team. Soms willen we vanuit ons enthousiasme nog iets te snel, maar je kan niet de hele wedstrijd op 120 procent spelen. Je moet natuurlijk wel je momenten kiezen”, besluit Woudenberg, die Miquel Nelom als belangrijkste concurrent op zijn positie heeft. Het kan echter ook nog zo zijn dat Terence Kongolo linksback wordt zodra Sven van Beek weer fit is.

.

Bron: Soccernews.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login