Feyenoordinbeeld

Woudenberg: ‘Je wil altijd spelen, dus als je niet speelt ben je teleurgesteld’

on

Lucas Woudenberg moest in de topwedstrijden tegen Manchester United en PSV genoegen nemen met een reserverol. Tot teleurstelling van de 22-jarige linksback van Feyenoord..

“Dat is het goed recht van de trainer”, zegt Woudenberg tegen FOX Sports. “Hij stelt de beste elf op en wegens tactische redenen zat ik er tegen Manchester United niet bij. Je wil altijd spelen, dus als je niet speelt ben je teleurgesteld. Dat geeft alleen maar extra energie om meer te geven, binnen en buiten het veld.”

.

In de bekerwedstrijd van donderdag tegen FC Oss stond de verdediger wel in de basis. Halverwege hielden beide ploegen elkaar in evenwicht. In de rust vielen er harde woorden.”We gaven aan dat we het tempo op moesten voeren, dan komen die kansen weer. Uiteindelijk kwamen ze ook.”

.

Woudenberg vervolgt: “Gelukkig loop je uit en maak je nog drie doelpunten, maar dit moet natuurlijk beter. We geven vier à vijf kansen weg, dat is te veel. Zij wachtten op onze fouten en probeerden er via de counter snel uit te komen. Dat kan en moet beter.”

.

Bron: voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login