Feyenoordinbeeld

Woudenberg: ‘Ik kijk niet naar concurrentie’ 

on

Nota bene tegen Feyenoord liet Lucas Woudenberg als NEC-huurling zien wat hij in zijn mars had. Een paar maanden later zat de verhuurde linksback met technisch directeur Martin van Geel en Giovanni van Bronckhorst om tafel: met een nieuw contract krijgt de 22-jarige verdediger een kans in Rotterdam..

Eind december was Woudenberg de beste man van het veld tijdens NEC – Feyenoord. Op bezoek in De Goffert ging Feyenoord hard onderuit (3-1) en betekende dat het begin van de negatieve reeks wedstrijden. “Die middag ging het lekker. Als je tegen je werkgever kunt laten zien wat je waard bent, dan is dat wel een mooie gelegenheid”, blikt Woudenberg terug in het Algemeen Dagblad.

.

Woudenberg sluit in het nieuwe seizoen aan bij Feyenoord. De vleugelverdediger verlengde woensdag zijn contract tot medio 2019. De verhuurperiode aan NEC heeft hem goed gedaan. “Ik ben het afgelopen seizoen op alle fronten een betere voetballer geworden. Ik keer sterker terug in De Kuip.”

.

Op 26 juni meldt Woudenberg zich bij de eerste training. Eerst wacht een welverdiende vakantie, maar is écht stilzitten er niet bij. De hardloopschoenen gaan mee in de koffer. “Want zes weken niets doen is natuurlijk niet de bedoeling. Ik zal mijn rust pakken, maar ik wil er ook staan komend seizoen. Ik kijk niet naar de concurrentie, weet dat het uit mezelf moet komen. Ik wil het gewoon laten zien vanaf komende maand.”

.

Bron: voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login