Feyenoordinbeeld

Woudenberg: ‘Ik ben niet iemand die snel opgeeft’ 

on

2017 moet het jaar worden waarin Lucas Woudenberg een basisplek opeist bij Feyenoord. Dat doel heeft de linksback van de Rotterdamse club zichzelf gesteld.Woudenberg begon na zijn succesvolle uitleenbeurt bij NEC als basisspeler aan het seizoen, maar is zijn plek kwijtgeraakt aan Miquel Nelom. In 2017 hoopt hij de rollen om te draaien. “Je wilt altijd spelen, ik ook”, zegt de 22-jarige Feyenoorder, die na de winterstop ook nog moet concurreren met Terence Kongolo, tegen FC Afkicken.

.

“Het spelen gebeurt als je keihard blijft werken en het goed doet op de momenten dat je wel speelt. Ik kan niet zeggen dat ik het slecht heb gedaan in de wedstrijden dat ik wel speelde, daar ben ik wel tevreden over. Ik moet nu gewoon wachten op mijn kans.”

.

“Ik hoop in de volgende seizoenshelft veel minuten te maken en terug te keren in de basis, dat is het belangrijkste voor mij”, vervolgt Woudenberg. “Ik denk niet echt na over een nieuwe verhuurperiode. Ik heb net een nieuw contract getekend bij Feyenoord, was vorig jaar verhuurd en heb nu acht wedstrijden gespeeld. Het zit nu even tegen, maar ik ben niet iemand die snel opgeeft.”

.

Bron: voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login