Nieuws

Woudenberg: ‘Ik ben klaar voor De Kuip’

on

Lucas Woudenberg vindt het maar raar dat hij dit seizoen geen contact heeft gehad met mensen van Feyenoord. De jonge linksback wordt momenteel verhuurd aan NEC door de bekerwinnaar uit Rotterdam. Het bleef de afgelopen maanden angstig stil. .

“Ik voer gewoon mijn opdrachten uit. Ik ga daar niet over, maar ik zou het zelf wel anders doen”, vertelt de 22-jarige vleugelverdediger in gesprek met Voetbal International. “Ik zou in elk geval een keer bellen. Nu heeft alleen mijn zaakwaarnemer contact. Ik weet zo dat ze tevreden over mij zijn.”

.

Of Woudenberg teleurgesteld is in zijn werkgever? “Ik vind het jammer, maar ik ben in hart en nieren Feyenoorder. Ze hebben me in ieder geval een keer zien spelen. We hebben ze hier met 3-1 klop gegeven, in de tweede helft hebben we de wedstrijd helemaal naar onze hand gezet. Toen kreeg ik een wissel in de laatste minuut. Dat zijn wel momenten in je leven.”

.

Maandag maakte het Algemeen Dagblad bekend dat Feyenoord de jonge linkspoot in de zomer terug wil halen naar De Kuip. Wat zijn eigen ambities zijn? “Wat ik wil, is duidelijkheid. Een plan, perspectief en speeltijd. Ik ben klaar voor De Kuip.”

.

Bron: voetbalprimeur.nl

You must be logged in to post a comment Login