Nieuws

Woudenberg en Vilhena in basis Feyenoord

on

Lucas Woudenberg en Tonny Vilhena zullen donderdagavond zo goed als zeker de vervangers zijn van Miquel Nelom en Karim El Ahmadi in de uitwedstrijd van Feyenoord in de Europa League tegen Standard Luik. Dat bleek woensdag uit de afsluitende training.

Voor Woudenberg wordt het zijn debuut in een officiële wedstrijd voor Feyenoord. Zij krijgen een kans omdat Miquel Nelom en Karim El Ahmadi in Rotterdam zijn gebleven. Het tweetal wordt gespaard omdat zij geschorst zijn voor de volgende wedstrijd in de Europa League als ze een gele kaart krijgen. Fred Rutten: ‘Ik denk dat het heel normaal is. Miquel Nelom is een verdediger en die hebben altijd wel een ‘momentje’. Dat wil ik voorkomen. Karim El Ahmadi heeft de laatste weken wat pijntjes gehad en omdat hij een speler met temperament is, wil hij weleens een overtreding maken als de wedstrijd niet zo loopt zoals hij wil. Dus daar pas ik ook voor op. Met Lex Immers durf ik het risico wel te nemen en dus start ik wel met hem.’

Feyenoord heeft zich al geplaatst voor de volgende ronde en is bij winst op Standard Luik groepswinnaar. Volgens Jens Toornstra, die ook aanschoof bij de persconferentie, betekent het rustgeven van Nelom en El Ahmadi niet dat Feyenoord de wedstrijd niet serieus neemt.
‘We gaan er vol voor en willen een goed resultaat binnenslepen. De jongens die er nu inkomen zullen het ook goed gaan invullen. Dat komt helemaal goed’, besluit Toornstra.

Bron: Rijnmond.nl

IMG_7934.JPG

You must be logged in to post a comment Login