Nieuws

Woerts: ‘Berghuis voor 6 miljoen naar Ajax’

on

Volgens sportmarketeer Chris Woerts gaat Steven Berghuis voor zes miljoen euro naar Ajax. De oud commercieel directeur van Feyenoord laat dit weten in gesprek met Veronica Inside.

“Ik heb het vanmiddag gehoord” vertelt Woerts bij Veronica Inside. “De deal met Ajax en Berghuis is rond. Berghuis ziet af van zijn deel van de transferopbrengst. Daarmee zijn alle plooien gladgestreken. Hij gaat deze week tekenen en dan wordt het bekendgemaakt.”

Chris Woerts: “De ondergrens was vier miljoen. Alles daarboven zou worden gedeeld door Feyenoord en Berghuis. Feyenoord vroeg acht miljoen, maar nu hij afziet van zijn deel gaat er twee miljoen euro vanaf.”

De aanvaller van Feyenoord wil graag Champions League voetbal spelen. Berghuis werd ook in verband gebracht met PSV en VfL Wolfsburg, maar zijn toekomst zou volgens Woerts dus in de hoofdstad te liggen.

Het doorgaans goed geïnformeerde Feyenoord Transfermarkt heeft nog zijn bedenkingen bij het nieuws van Woerts. Volgens het medium is de kogel nog altijd niet door de kerk.

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply