Nieuws

Woerts: ‘Advocaat wint zaak tegen Feyenoord’

on

Chris Woerts was vrijdagavond te gast bij het SBS6 programma ‘De Oranjezomer’ . De oud commercieel directeur van Feyenoord ging in op het geschil tussen Dick Advocaat en Feyenoord.

Advocaat liet gisteren weten dat hij en Feyenoord een geschil hebben over een bonus wanneer de oud trainer van Feyenoord Europees Voetbal zou veilig stellen. Feyenoord liet echter weten dat de tweede voorronde van de Conference League in de ogen van de Rotterdammers niet het doel was.

Chris Woerts is echter van mening dat Advocaat sterk staat, wanneer dit geschil zou uitmonden tot een rechtszaak.

Woerts: ‘Feyenoord zegt dat ze pas gaan betalen als Feyenoord echt de groepsfase bereikt heeft. Dan pas ontvangt Feyenoord 2,9 miljoen van de UEFA. Echter staat volgens Woerts in het contract van Advocaat dat hij zijn bonus zou ontvangen als Feyenoord ‘Europees voetbal’ behaald. Er staat niet specifiek ‘Champions League, Europa League of Conference League’ er staat ‘kwalificatie Europees voetbal’

Woerts gaat verder: “Advocaat heeft inmiddels zijn geschil uit handen gegeven aan de bekende jurist Knijff. Het gaat om het feit én daar is Dick het meest boos over, dat er bot gezegd werd door de jurist van Feyenoord: “Je hebt er geen recht op”

“Als ze gewoon met hem hadden gezeten en gezegd hadden “joh, het is lastig, het is moeilijk en er is geen geld, we betalen wat later uit” dan was het opgelost geweest. Maar nu wordt het een rechtszaak en ik zeg dat Dickie wint.” Aldus Chris Woerts.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply