Nieuws

Woensdagochtend afscheidsdienst Yvonne Lodewijks

on

De afscheidsdienst van Yvonne Lodewijks (46) uit Eersel wordt woensdagochtend om halftwaalf in het Parktheater in Eindhoven gehouden. Aansluitend vindt de crematie in besloten kring plaats. De vrouw van Feyenoord-keeperstrainer Patrick Lodewijks kwam woensdag om het leven bij een verkeersongeluk op de A2 bij Eindhoven.


Het ging woensdagochtend mis, omdat een vrachtwagen van rijstrook wisselde en daarbij de auto van de vrouw (26) uit Hooge Mierde raakte. In die auto zat dus ook de vrouw van Lodewijks. “We zijn intens verdrietig dat we mijn allerliefste vrouw en onze supermama zijn kwijtgeraakt”, laat Patrick Lodewijks in het overlijdensbericht op Mensenlinq weten.

Collega buiten levensgevaar
Yvonne Lodewijks was werkzaam bij Jansen-Noy. Zij was samen met een collega op weg naar de modezaak in Sevenum. “Onze gedachtenzijn bij Yvonne’s man, hun drie meiden en verdere familie en vrienden. Michelle is buiten levensgevaar en ligt in het ziekenhuis, wij wensen ook haar en haar naasten veel kracht en sterkte toe”, laat het bedrijf weten op de website.

Ook de voetbalwereld heeft geschokt gereageerdop het overlijden van Yvonne Lodewijks. Zo reageerden PSV, Willem II, de KNVB en oud-PSV’er Ruud van Nistelrooij op het drama. Patrick Lodewijks keepte jaren voor PSV en maakte in 2006 deel uit van de selectie voor het Nederlands elftal. Hij is sinds tien jaar keeperstrainer bij Feyenoord. Deze functie vervult hij ook bij Oranje.

Bron: OmroepBrabant.nl

  

You must be logged in to post a comment Login