Nieuws

Winnaar Feyenoordhuwelijk vraagt live op radio vriendin ten huwelijk

on

Feyenoord-fan Johan Klomp won vrijdagochtend een volledig verzorgde bruiloft in de Kuip. Hij had het alleen nog niet aan zijn vriendin verteld. Het leidde tot een telefonisch aanzoek, live op Radio Rijnmond..

Meer dan 200 aanmeldingen kreeg Feyenoord-sponsor Opel binnen voor de geheel verzorgde “droombruiloft” in de Kuip. Het winnende paar trouwt op zaterdag 11 juni op de middenstip, krijgt een volledig verzorgd trouwfeest en mag de huwelijksnacht doorbrengen in de spelerstunnel.

.

De trouwe Feyenoord-supporter uit Moerkapelle werd vrijdagochtend verrast in de ochtendshow van Radio Rijnmond, maar moest bekennen dat zijn vriendin niet op de hoogte was. 

.

‘Meestal blijft het bij mij bij woorden in plaats van daden”, zo vertelde Johan, die besloot zijn vriendin dan maar live op de radio een aanzoek te doen. Zijn vriendin Anita was volledig overdonderd maar liet er vervolgens geen twijfel over bestaan: “Ik kan alleen maar janken. Zo blij!”

.

Het paar krijgt het druk want alles moet binnen drie weken geregeld worden. Zaterdag komt de huwelijksplanner al en maandag gaan ze in ondertrouw. 

.

“Je gaat toch niet in Feyenoordshirt?”, vroeg Anita nog voor de zekerheid. Het antwoord van haar aanstaande: “in trainingspak!”

.

Bron: Rijnmond.nl

You must be logged in to post a comment Login