Nieuws

Winactie EuroParcs: Vlieg met de helikopter naar De Kuip!

on

Dankzij hoofdpartner EuroParcs landt er deze zomer tóch nog een helikopter in De Kuip. En: jij kan erin zitten! Lees in dit bericht meer over deze unieke winactie voor de eerste thuiswedstrijd van Feyenoord in de competitie.

Geen traditionele Open Dag in Rotterdam dit jaar. Een besluit dat mede vanwege de situatie omtrent de coronapandemie en de vroege start van het Europese seizoen voor Feyenoord is genomen. Dit betekent automatisch ook dat er geen helikopter zal landen in De Kuip met de nieuwe aanwinsten. Een logisch besluit, maar voor ras-Feyenoorder Jan Boskamp toch wat moeilijk te accepteren… 

In een ludieke video – geïnspireerd op de Amerikaanse actiefilm Top Gun – kondigt hoofdpartner EuroParcs samen met Feyenoord een nieuwe actie aan rondom de start van het seizoen. Top Jan, die als helikopterpiloot de hoofdrol vertolkt, maakt zich klaar voor een vlucht met als eindbestemming Rotterdam.

Voor een tweetal supporters wordt de seizoensstart ook heel bijzonder. Zij maken kans op een overnachting in één van de luxe vakantiewoningen van EuroParcs om vervolgens met de helikopter mee te vliegen naar  De Kuip.  

Kans maken op deze unieke belevenis? Meld je dan nu aan via feyenoord.nl/europarcs en maak kans op een volledig verzorgd verblijf op één van de vakantieparken van EuroParcs en vlieg vanaf daar met de helikopter naar De Kuip voor de eerste thuiswedstrijd in de competitie tegen Go Ahead Eagles op zondag 22 augustus 2021.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply