Nieuws

Willem II wil Lamprou transfervrij overnemen

on

Kostas Lamprou heeft geen idee hoe zijn directe toekomst eruit ziet. Willem II huurt de doelman dit seizoen van Feyenoord, dat nog niets van zich liet horen.

De 23-jarige Lamprou hoopt op korte termijn uitsluitsel te krijgen van zijn broodheer. Het contract van de Griekse goalie loopt over drie maanden af, waardoor Feyenoord volgens het cao vóór 1 april moeten laten weten of de optie in het contract wordt gelicht, meldt Voetbal International. Daardoor zou de goalie na dit seizoen opnieuw onder contract staan bij de Rotterdammers.

Dat zou een aderlating zijn voor Willem II, dat Lamprou in de zomer transfervrij hoopt over te nemen. Jurgen Streppel, trainer en technisch manager in Tilburg, is groot fan van de doelman. Ook Lamprou zelf verkiest een permanent verblijf in Tilburg boven een terugkeer naar De Kuip, waar hij in de pikorde in ieder geval achter Kenneth Vermeer belandt.

“Ik heb tot dusver niets gehoord van Feyenoord”, zegt Lamprou tegen het weekblad. “Maar als de club me voor een gesprek uitnodigt zal ik ze mijn standpunt duidelijk maken. Ik proef nu wat het is om elke week te spelen. Dat is belangrijk voor iemand van mijn leeftijd. De bal ligt bij Feyenoord, maar als het aan mij ligt, keer ik niet als reservekeeper terug in Rotterdam. Dan heeft wekelijks keepen bij Willem II mijn voorkeur. Ik voel me thuis in Tilburg en zou er graag nog langer blijven spelen.”

Bron: Voetbalprimeur.nlYou must be logged in to post a comment Login