Nieuws

Willem II huurt Jerson Cabral van Fc Twente

on

Willem II heeft zich op de valreep versterkt met Jerson Cabral. De 23-jarige aanvaller wordt de rest van het seizoen gehuurd, zo maken de Tilburgers maandagavond bekend. “Het is duidelijk dat we een buitenkans als Jerson niet voorbij konden laten gaan”, zegt Jurgen Streppel.

“Door de medewerking van FC Twente hebben we snel kunnen handelen. Jerson is nog steeds een groot talent, maar kan het in Enschede op dit moment weinig laten zien. Twente en wij hopen dat hij in Tilburg zijn carrière een nieuwe impuls kan geven”, aldus de trainer. Willem II kondigde eerder op de avond na de komst van Robert Braber aan klaar te zijn op de transfermarkt, maar daar is dus nog één speler bijgekomen.

Cabral doorliep de jeugdopleiding van Feyenoord en debuteerde namens die club in 2010 in de Eredivisie. In 2012 maakte hij de overstap naar Twente, maar het is de vraag of hij daar ooit nog gaat doorbreken. Vorig seizoen kwam de linkspoot op huurbasis voor ADO Den Haag tot nul doelpunten in veertien wedstrijden in de Eredivisie.

Bron: voetbalzone.nl

IMG_4792.PNG

You must be logged in to post a comment Login