Nieuws

Wilkshire heeft eerste minuten gemaakt bij Jong Feyenoord

on

Luke Wilkshire heeft zijn eerste minuten in het shirt van Feyenoord achter de rug. De rechtsback debuteerde in de oefenwedstrijd van Jong Feyenoord/Excelsior tegen de Cypriotische club Anorthosis Famagusta. Het duel eindigde in 1-1; namens Feyenoord scoorde Anass Achahbar. Door een foutje van keeper Warner Hahn eindigde het duel in evenwicht.

Bij Feyenoord speelden voornamelijk jeugdspelers, al stond John Goossens in de basis. Na rust viel Khalid Boulahrouz in, terwijl Wilkshire na een uur zijn entree maakte op het veld van FC Horst. “Hij is prima ingevallen”, zei trainer Patrick Lodewijks na afloop. “Je zag in de minuten die hij kreeg dat hij goed kan voetballen.” De voormalig keeper was sowieso tevreden over het oefenduel.

“Tegen een fysiek sterke tegenstander hebben we een goed resultaat geboekt”, vond Lodewijks. “De eerste helft waren we op het middenveld heer en meester, de tweede helft speelde de tegenstander met meer druk naar voren. Al met al hebben we goed gespeeld, waarbij het met name goed is voor de jongens die de laatste tijd minder hebben gespeeld dat ze weer negentig minuten in de benen hebben.”

Bron: soccernews.nl

20140802-202406-73446944.jpg

You must be logged in to post a comment Login